Ουδέτερη στάση ο Χριστοβασίλης στον ΠΑΣ Γιάννινα

Πριν λίγες ημέρες, η δημόσια τηλεόραση με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την απόφασή της να μην πληρώσει τη δόση του Απριλίου σε καμία ομάδα που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2 και γενικώς να σταματήσει τις πληρωμές εάν δεν αρχίσουν ξανά οι αγώνες.

Η πίεση της ΕΡΤ όπως ήταν λογικό διαφοροποίησε τη στάση στη πλειοψηφία των ομάδων για όσον αφορά το θέμα ολοκλήρωσης ή μη του πρωταθλήματος. Στο Διοικητικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, η πλειονότητα των συλλόγων έδειξε αρνητική στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί η σεζόν και επικαλέστηκε κυρίως λόγους υγείας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα όπως είναι λογικό πήρε μέρος στο Δ.Σ. Την ομάδα εκπροσώπησε ο μεγαλομέτοχος του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο κύριος Χριστοβασίλης κράτησε ουδέτερη στάση, μιας και από τη μία έκανε γνωστό την επιθυμία των Γιαννιωτών να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα, όμως από την άλλη υποστήριξε πως πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Πάντως ότι και να γίνει με την επόμενη ημέρα του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ μόνο με ένα σενάριο θα χάσει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το σενάριο που δεν ευνοεί την ομάδα των Ιωαννίνων είναι να πάρει και η Super League την ίδια απόφαση με αυτή που πήρε η ομοσπονδία της Ολλανδίας.

Δηλαδή να μην υπάρξει πρωταθλητής σε καμία κατηγορία και να μην υποβιβαστεί αλλά ούτε να προβιβαστεί καμία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Αυτό το σενάριο ωστόσο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες και μόνο με θαύμα θα πραγματοποιηθεί.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα είναι σαφώς καλύτερη από την αντίστοιχη στην Ολλανδία και επίσης πολλές ομάδες τόσο από την πρώτη εθνική όσο και από τη δεύτερη δε θα αποδεχθούν την πρόταση.

Από εκεί και πέρα, άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία της αποφάσεις της Κυβέρνησης που σχετίζονται με την άρση των περιοριστικών μέτρων και την επιστροφή στην καθημερινότητα.

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας το Δ.Σ θα συνεδριάσει ξανά μέσω τηλεδιάσκεψης και τότε αναμένεται να παρθούν οι τελικές και οριστικές αποφάσεις.

Αφήστε μια απάντηση