Ο ΠΑΣ θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί με τον Πλατανιά

Σε διάστημα λίγων ημερών ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τεθεί αντιμέτωπος για 3η φορά με τον Πλατανιά. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα της Κρήτης να παίρνει την πρόκριση έπειτα από δύο νίκες σε ισάριθμα ματς (στο δεύτερο μετά από παράταση). Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την ομάδα των Χανίων, αφού και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Super League οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στα Γιάννενα με 0-0.

Την ερχόμενη Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017, στις 17:15, ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στα “Περιβόλια” και στόχος του είναι η νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για συμμετοχή στα play offs του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Ιωαννίνων παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ μετράει μόλις δύο νίκες στα τελευταία δέκα ματς για τη Super League. Τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα έριξαν τον ΠΑΣ στην 8η θέση της βαθμολογίας και η απόστασή του από την πεντάδα είναι στους 5 βαθμούς.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Πλατανιάς βρίσκεται μία θέση πιο πάνω στη βαθμολογία, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από τους Γιαννιώτες. Το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο και σε περίπτωση ήττας τότε τα play offs θα απομακρυνθούν πολύ για τον “Άγιαξ της Ηπείρου”. Μετά από το συγκεκριμένο ματς ο ΠΑΣ έχει πολύ βατό πρόγραμμα και στοίχημα ότι μπορεί να κάνει ένα μίνι σερί και να αναρριχηθεί ξανά στη βαθμολογία.

Καμία εξέλιξη στο θέμα του Βελλίδη

Ο Μάρκος Βελλίδης συνεχίζει να μην έχει ομάδα και στον ΠΑΣ Γιάννινα παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρο από το συγκεκριμένο θέμα και κάνουν υπομονή. Οι Γιαννιώτες δεν έχουν άμεση ανάγκη για την απόκτηση τερματοφύλακα, αλλά δεν θα έλεγαν όχι σε μία επιστροφή του έμπειρου “πορτιέρο” στην ομάδα. Για την απόκτηση του παίκτη φέρεται να είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός, αλλά και εκεί δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση