Ανακοίνωσε Σολτάνι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Καρίμ Σολτάνι μέσα στο καλοκαίρι και την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Αλγερινός επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον “Άγιαξ της Ηπείρου”. Αμέσως μετά, η ΠΑΕ εξέδωσε επίσημη, μέσω της οποίας γνωστοποιούσε την τελική συμφωνία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον επιθετικό Karim Soltani”.

Καρίμ Σολτάνι: “Ο ΠΑΣ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα

Ο Καρίμ Σολτάνι εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα και δήλωσε πως η ομάδα της Ηπείρου είναι μία από τις πιο δυνατές του ελληνικού πρωταθλήματος. Επιπλέον, ανέφερε πως εντυπωσιάστηκε από τα σχέδια της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου και δήλωσε ανυπόμονος για το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΣ.

Ο Αλγερινός ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΣ για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και τον έκαναν μέλος της ομάδας.

Δανεικός στον ΠΑΣ ο Μανθάτης

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μανθάτη από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ των Ηπειρωτών για τα επόμενα δύο χρόνια και στο συμβόλαιό του υπάρχει και option αγοράς.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου νεαρού ποδοσφαιριστή και τον καλωσόρισε στην οικογένειά της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Μανθάτη:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του διεθνούς παίκτη της Εθνικής, Γιώργου Μανθάτη, ο οποίος έρχεται με δανεισμό 2 χρόνων από τον Ολυμπιακό και ανοιχτή option αγοράς”.

Πρόστιμο 6000 ευρώ στον ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή με πρόστιμο 6000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Το αρμόδιο Όργανο υπέβαλε τη συγκεκριμένη ποινή σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας και του παρατηρητή του αγώνα, κάνοντας, παράλληλα, χρήση και του οπτικοακουστικού υλικού.

Αφήστε μια απάντηση