ΠΑΣ Γιάννινα: Μία ανάσα από Άρσεναλ ο Μαυροπάνος

Μεταγραφική βόμβα στοίχημα πως “έσκασε” στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αμυντικός των Ιωαννίνων, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, είναι μία ανάσα από το να πάρει μεταγραφή στην αγγλική Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ έχει τσεκάρει αρκετές φορές, στο παρελθόν, τον παίκτη, τον οποίο θεωρεί μεγάλο ταλέντο, και έκανε πρόταση στον ΠΑΣ για την αγορά του. Η αγγλική ομάδα πρόσφερε ένα ποσό λίγο πάνω από τα δύο εκατομμύρια στον ΠΑΣ, ο οποίος δεν μπορούσε να αρνηθεί μία τέτοια πρόταση. Ο Μαυροπάνος, οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε ακουστεί έντονα και για τον Ολυμπιακό, ταξίδεψε την Τρίτη για την Αγγλία όπου και πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Στην Αγγλία ταξίδεψε με τον γιο του προέδρου του ΠΑΣ, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την Άρσεναλ. Ο αμυντικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια με την αγγλική ομάδα.

Με την μεταγραφή του αυτή, ο Μαυροπάνος θα “εξαργυρώσει” τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει κάνει έως τώρα. Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να δοθεί δανεικός στην γερμανική Βέρντερ Βρέμης, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η γερμανική ομάδα κοιτούσε, και αυτήν, την περίπτωσή του αλλά δεν κατάφερε να πάρει τον παίκτη ως μεταγραφή, με αποτέλεσμα να τον πάρει ως δανεικό.

Τόσο ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, γνώριζαν πως πολύ δύσκολα ο παίκτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα, με αποτέλεσμα ο κύριος Πετράκης να του δίνει εξτρά μέρες άδεια προκειμένου ο Μαυροπάνος να πάρει την μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Φεύγει και ο Ναδάλες

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να αποτελέσει και ο Φόνσι Ναδάλες. Ο Ισπανός αμυντικός είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρος των Ιωαννίνων και ζητούσε να μείνει ελεύθερος. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ είχαν συνάντηση με τον παίκτη, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου οι δύο πλευρές να έρθουν σε κάποιον συμβιβασμό. Στην συνάντησή τους, ο Ναδάλες δεν άλλαξε στάση και επέμενε στην προσφυγή του. Έτσι, ο 31χρονος αμυντικός αναμένεται, τις επόμενες ημέρες, να αφεθεί ελεύθερος και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο Ναδάλες είναι κοντά στο να πάρει μεταγραφή στον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Αφήστε μια απάντηση