Στοίχισε η κόκκινη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 3-1 από την ΑΕΚ. Σκόρερ για την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ο Γαρουφαλιάς, ο οποίος είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την ομάδα του.

Ο ΠΑΣ δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, αλλά είδε την ΑΕΚ να εκμεταλλεύεται τα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι αμυντικοί του, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση. Μάλιστα, ο ΠΑΣ τελείωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολή του Σκόνδρα. Μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague, η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς.

Η εικόνα του αγώνα

Στην πρώτη ευκαιρία της αναμέτρηση η ΑΕΚ πέτυχε το 1-0. Στο 12ο λεπτό ο Μοράν έδωσε στον Λιβάγια, οι αμυντικοί του ΠΑΣ του έδωσαν αρκετό χώρο στον Κροάτη επιθετικό, έκανε το σουτ και άνοιξε το σκορ. Στο 17ο λεπτό ο Γιαννίκογλου μπλόκαρε το σουτ που επιχείρησε ο Λόπες. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Τσιντώτα αλλά έκλεινε όλους τους χώρους προς την εστία του Γιαννίκογλου.

Το δεύτερο ημίχρονο στοίχημα πως ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα των Ιωαννίνων. Στο 47ο λεπτό ο Βιδάλ έκανε την σέντρα, από δεξιά, ο Λαμπρόπουλος απομάκρυνε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Γαρουφαλιά και αυτός με ωραίο σουτ, στην κίνηση, σημείωσε το 1-1. Στο 53ο λεπτό, αφού πρώτα ο Μιχαήλ γλίστρησε, η μπάλα έφτασε στον Λιβάγια, ο οποίος τροφοδότησε τον Αραούχο και αυτός με σουτ έκανε το 2-1. Στο 88ο λεπτό μετά από σέντρα του Γκάλο, ο Αραούχο με κεφαλιά σημείωσε το 3-1.

Γιάννης Πετράκης: “Φάγαμε τσάμπα γκολ”

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχτηκε “τσάμπα” γκολ. Τόνισε, ότι, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο ΠΑΣ ήταν ανταγωνιστικός, ακόμη και όταν η ομάδα του έμεινε με παίκτη λιγότερο. Τέλος, θεωρεί ότι, οι ποδοσφαιριστές του τα έδωσαν όλα και έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους.

Αφήστε μια απάντηση