ΠΑΣ Γιάννινα: Προπονήθηκαν κανονικά οι Μιχαήλ και Αποστολόπουλος

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του. Ο κύριος Πετράκης είδε τους Αλέξη Μιχαήλ και Αλέξανδρο Αποστολόπουλο να ανεβάζουν ρυθμούς και να παίρνουν κανονικά μέρος σε αυτήν.

Όσον αφορά τον Αλέξη Μιχαήλ, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είχε αισθανθεί ένα τράβηγμα στο πόδι του και είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στη τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Στο συγκεκριμένο ματς ο ΠΑΣ γνώρισε την ήττα με 1-0. Για το λόγο αυτό ο αρχηγός της ομάδας δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις του “Άγιαξ της Ηπείρου”, στις οποίες ακολουθούσε πρόγραμμα θεραπείας. Πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θα δώσει κανονικά το “παρών” στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Μάλιστα ο έμπειρος στόπερ αναμένεται να βρεθεί και στο βασικό σχήμα. Ο Μιχαήλ σημειώνεται ότι έχει αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα του για το πρωτάθλημα.

Επίσης ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο. Ο 26χρονος έμεινε στα πιτς στο ματς με τον Ατρόμητο καθώς ταλαιπωρούταν από πρόβλημα στο πόδι του. Αυτό φαίνεται πως ξεπεράστηκε και ο ίδιος συμμετείχε κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης. Ο δεξιός οπισθοφύλακας ανέβασε ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του κυρίου Πετράκη για την αναμέτρηση που ακολουθεί.

Από εκεί και πέρα στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψαν και οι διεθνείς Άντι Λίλα και Μίτε Τσικάρσκι. Ο πρώτος είχε κληθεί στην εθνική Αλβανίας και ο δεύτερος στην αντίστοιχη των Σκοπίων. Αμφότεροι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και επέστρεψαν στα Γιάννενα προκειμένου να ενταχθούν στις προπονήσεις της ομάδας τους και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Τέλος ο Λέο πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία. Ο νεαρός φορ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα μέσα Ιανουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση