ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή Ξύδα με ΟΦΗ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΟΦΗ στην αναμέτρηση που θα ανοίξει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η μάχη μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 6 Απριλίου και η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 17:15 ώρα Ελλάδος.

Άρχων του παιχνιδιού θα είναι ο κύριος Κομίνης από τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας. Ο κύριος Κομίνης θα έχει βοηθούς την Κουρομπύλια από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και τον Μεϊντάνα από τον σύνδεσμο Αχαΐας. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Ευαγγέλου από την Αθήνα.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με σκορ 0-2. Τα τέρματα για την ομάδα των Ιωαννίνων σημείωσαν οι Αλέξανδρος Νικολιάς και Δημήτρης Μάνος. Μάλιστα το ένα γκολ ήταν πιο όμορφο από το άλλο. Μετά την σημαντική του αυτήν νίκη ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του για τον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί. Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών έχει ανεβεί μετά την επικράτηση επί του Λεβαδειακού και άπαντες φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Το ματς που έπεται είναι ζωτικής σημασίας για τον ΠΑΣ, καθώς σε περίπτωση νίκης του υπάρχει πιθανότητα να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις και να εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή του. Σε αντίθετη περίπτωση, και δη σε ήττα, ο ΟΦΗ θα μειώσει στον έναν πόντο την διαφορά του με τον “Άγιαξ της Ηπείρου” και η παραμονή του τελευταίου θα κριθεί λογικά στους αγώνες μπαράζ.

Στον ΠΑΣ η δουλειά συνεχίζεται για το σημαντικό ματς του Σαββάτου. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Πετράκης, είδε μετά από αρκετό καιρό τον Γιώργο Ξύδα να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεσή του.

Ο Ξύδας το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούταν από ενοχλήσεις στο πόδι του. Για τον λόγο αυτό ο 21χρονος μεσοεπιθετικός απουσίαζε από τις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας του. Ο νεαρός άσος ξεπέρασε το πρόβλημα και όπως όλα δείχνουν στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Η επιστροφή του στοίχημα πως θα λύσει τα χέρια του κυρίου Πετράκη, ο οποίος θα έχει αρκετές επιλογές στην επιθετική του γραμμή.

Από εκεί και πέρα για το ματς που έπεται δεν υπολογίζονται οι Κάργας και Κάστρο, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Αμφότεροι στον εν λόγω αγώνα θα εκτίσουν την ποινή τους.

Τέλος, η συμμετοχή των Σιόντη, Λίλα και Λέο παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς οι τρεις ποδοσφαιριστές συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Πιο πολλές πιθανότητες να δώσει το παρών συγκεντρώνει ο Άντι Λίλα.

Στα της προπόνησης, ο κύριος Πετράκης εστίασε σε ασκήσεις που αφορούσαν την τακτική αντιμετώπιση του παιχνιδιού που ακολουθεί.

Αφήστε μια απάντηση