ΠΑΣ Γιάννινα: Ρεσιτάλ Νάουμετς στο νησί των Φαιάκων

Εύκολο έργο είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο νησί των Φαιάκων. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κέρκυρα και έφτασε εύκολα στη νίκη με το εντυπωσιακό 0-4. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βλάντισλαβ Νάουμετς, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Ο Ουκρανός άσσος ήταν εκθαμβωτικός και το ένα τέρμα ήταν καλύτερο από το άλλο. Το άλλο γκολ για την ομάδα των Ιωαννίνων πέτυχε ο Γιώργος Ξύδας. Με την επικράτησή τους αυτή, οι Γιαννιώτες παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΠΑΣ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα, αφού ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, να κλείνουν τον αντίπαλο στα καρέ του, να έχουν την κατοχή της μπάλας και να δημιουργούν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Από την άλλη δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και έφτασαν εύκολα στους τρεις βαθμούς.

Όσον αφορά την εξέλιξη της συνάντησης, στην πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ο “Άγιαξ της Ηπείρου” άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα μόλις στο 3ο λεπτό ο Νάουμετς με αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Παγκράτη και σημείωσε το 1-0. Στο 7ο λεπτό ο Λέο βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 9ο λεπτό ο Λέο έβγαλε τον Ξύδα σε θέση βολής και αυτός με διαγώνιο σουτ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πέτυχε το 2-0. Στο 12ο λεπτό ο Παγκράτης απομάκρυνε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Αποστολόπουλου. Στο 23ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Κρίζμαν επιχείρησε γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 29ο λεπτό ο Παγκράτης απομάκρυνε με τις γροθιές το σουτ του Νάουμετς μέσα από την περιοχή. Στο 30ο λεπτό οι Νάουμετς και Λέο έπαιξαν το “1-2” και ο πρώτος με εξαιρετικό πλασέ από τα όρια της περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 37ο λεπτό το μακρινό σουτ του Γεωργακόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 40ο λεπτό ο Κρίζμαν βρέθηκε απέναντι από τον Παγκράτη, έκανε το σουτ αλλά ο κίπερ της Κέρκυρας το έδιωξε. Στο 43ο λεπτό το σουτ του Κρίζμαν από ευνοϊκή θέση δε βρήκε στόχο. Στο 56ο λεπτό το σουτ του Κρίζμαν από πλάγια θέση πέρασε πάνω από την εστία. Στο 73ο λεπτό ο Οικονομόπουλος τροφοδότησε τον Νάουμετς, αυτός έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 81ο λεπτό ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε το σουτ του Βασιλούδη. Στο 92ο λεπτό ο Νάουμετς με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Χουτεσιώτη, Παντελάκη, Αποστολόπουλο (46΄ Οικονομόπουλο), Κάστρο (46΄ Πίτου Γκαρσία), Σκόνδρα, Μπουκουβάλα, Ξύδα (73΄ Ράντοβατς), Σιόντη, Λέο, Κρίζμαν και Νάουμετς.

Αφήστε μια απάντηση