Συνεχίζουν χωρίς κίνητρο οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι παντελώς αδιάφορος στα τελευταία παιχνίδια και είναι απολύτως λογικό οι παίκτες του να έχουν ξεμείνει από κίνητρο. Η ομάδα των Ιωαννίνων γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή με 1-2 και υποχώρησε την 9η θέση της βαθμολογίας.

Οι Γιαννιώτες μετρούν επτά συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο τους νικηφόρο αποτέλεσμα σημειώθηκε στις 18/2 (νίκη επί της Κέρκυρας με 1-0).

Ο Ηρακλής το ήθελε πιο πολύ

Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο σκορ στο 11ο λεπτό με τον Μπαστακό, όταν ο τελευταίος έκανε ένα εξαιρετικό σουτ και “κρέμασε” τον Πασχαλάκη. Από εκεί και έπειτα οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τα χαλούσαν στην τελική πάσα.

Το δεύτερο ημίχρονο στους “Ζωσιμάδες” ξεκίνησε ξανά με γκολ για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δώνης σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή και έγραψε το 0-2 στο 47΄.

Τα επόμενα λεπτά ανήκαν εξ’ ολοκλήρου στους γηπεδούχους, οι οποίοι στοίχημα πως έψαχναν με ένταση το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Τελικά το βρήκαν με τον Βιδάλ στο 83΄, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, αφού ο Κοροβέσης έχασε μοναδική ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Γιάννης Πετράκης: “Το αποτέλεσμα δεν ήταν ανάλογο της προσπάθειας των παικτών μου”

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή και ο Γιάννης Πετράκης εξέφρασε την πικρία του για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων ανέφερε στις δηλώσεις του πως το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού η ομάδα του είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και ο Ηρακλής πέτυχε δύο γκολ χωρίς να δημιουργήσει κανονική φάση σε ολόκληρο το ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε και για την απώλεια κινήτρου που έχουν οι παίκτες του στα τελευταία παιχνίδια και τόνισε πως ο Ηρακλής έπαιζε για την ύπαρξή του στο συγκεκριμένο ματς και οι ποδοσφαιριστές του “Γηραιού” έβγαλαν πολύ πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Για τους παίκτες του τόνισε πως προσπάθησαν πολύ για να πάρουν τη νίκη, αλλά τους έλειπε η τελική πάσα.

Για το μέλλον του στην ομάδα ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε πως ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΣ, αλλά όλα αυτά θα συζητηθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Αφήστε μια απάντηση