Ανακοίνωσε τον Χαλκιαδάκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σε δημοσιοποίηση της συμφωνίας του με τον ελληνοβραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον “Άγιαξ της Ηπείρου” για τρία χρόνια.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έκανε προπονήσεις το τελευταίο διάστημα με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΣ και ο Γιάννης Πετράκης έδωσε τη συγκατάθεσή του για την απόκτησή του.

Ο νεαρός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ηπείρου και η τελευταία προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για να γνωστοποιήσει τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Το συμβόλαιο συνεργασίας θα είναι διάρκειας 3 ετών”.

Μπρούνο Χαλκιαδάκης: “Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΣ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν

Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του “Άγιαξ”.

Ο 24χρονος μέσος ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του ΠΑΣ, κ. Χριστοβασίλη, τη Διοίκηση της ΠΑΕ και τον προπονητή Γιάννη Πετράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και τόνισε πως θα δουλέψει σκληρά και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Προτάθηκαν οι Μάρκοβιτς και Βογιατζής

Στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται η αναζήτηση παικτών για να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας και προς το παρόν εξετάζονται και κάποια από τα ονόματα που έχουν προταθεί.

Δύο από τους παίκτες που έχουν προταθεί στον “Άγιαξ της Ηπείρου” είναι οι Βάνια Μάρκοβιτς και Βασίλης Βογιατζής. Για τους δύο συγκεκριμένους παίκτες δεν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά της ομάδας και βρίσκονται χαμηλά στη λίστα. Πάντως, αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, τότε είναι πολύ πιθανόν ο ΠΑΣ να τους εξετάσει πιο σοβαρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Βογιατζής αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Εργοτέλη, ενώ ο Βάνια Μάρκοβιτς έπαιξε στην Πολωνία με τη φανέλα της Κορόνα Κίελτσε.

Αφήστε μια απάντηση