ΠΑΣ Γιάννινα: Προπονήθηκαν και οι διεθνείς

Στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα της Πέμπτης, 12 Οκτωβρίου 2017, συμμετείχαν κανονικά οι Γιώργος Μανθάτης και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Οι δύο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στα Γιάννενα μετά τις υποχρεώσεις που είχαν με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων και συμμετείχαν στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Έτσι ο Γιάννης Πετράκης, προπονητής της ομάδας, μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Μανθάτη για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πλατανιά.

Ο δεξιός επιθετικός της ομάδας, ο οποίος είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό, αναμένεται να βρεθεί και στη βασική ενδεκάδα για το ερχόμενο παιχνίδι. Από την άλλη ο τεχνικός των Ιωαννίνων δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μαυροπάνου, διότι ο αμυντικός του ΠΑΣ έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΣ, Άντι Λίλα, επέστρεψε κι αυτός στις προπονήσεις της ομάδας την Πέμπτη, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Λίλα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον σαββατιάτικο αγώνα. Και ο έμπειρος μέσος αναμένεται να βρεθεί στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν ετοιμάζει αρκετές αλλαγές κόντρα στον Πλατανιά σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έτσι, βασικός τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Βελλίδης, ενώ η άμυνα θα απαρτίζεται από τους Μπουκουβάλα, Τζημόπουλο, Μιχαήλ και Καρανίκα. Τη θέση του Μαυροπάνου αναμένεται να πάρει ο Σκόνδρας. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Λίλα, Μανθάτης και Γαρουφαλιάς. Πίσω από τον επιθετικό και σε ρόλο οργανωτή θα αγωνιστεί ο Χαλκιαδάκης. Μοναδικός επιθετικός για τον “Άγιαξ της Ηπείρου” θα είναι ο Κόντε. Θέση βασικού θα διεκδικήσει και ο Κοζορώνης που μπορεί να πάρει την θέση του Μανθάτη.

Το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά θα διεξαχθεί στις 16:00 ώρα Ελλάδας στο γήπεδο των Ιωαννίνων. Η διοίκηση της ομάδας τόνισε στους οπαδούς της πως πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο και να αποτελέσουν τον 12ο παίχτη της ομάδας. Ακόμη, τους προέτρεψε να μη δημιουργήσουν επεισόδια για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΣ. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κύριος Ζαχαριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας. Επόπτες θα είναι οι Μαρκενίδης και Νικολαϊδης.

Αφήστε μια απάντηση