ΠΑΣ Γιάννινα: “Κανονιέρης” ο Μαυροπάνος

Παίκτης της Άρσεναλ είναι, από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Η Άρσεναλ πρόσφερε το ποσό των 2,1 εκατομμυρίου ευρώ, στον ΠΑΣ Γιάννινα, και έκανε δικό της τον Έλληνα αμυντικό. Ο 20χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Ο Μαυροπάνος αναμένεται να δοθεί δανεικός, μέχρι το τέλος της σεζόν, στην γερμανική Βέρντερ Βρέμης, και από το καλοκαίρι και μετά θα ενταχθεί, κανονικά, στο ρόστερ της Άρσεναλ. Μάλιστα, από την μεταγραφή αυτή, ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε και ποσοστό σε ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη. Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η ομάδα των Ιωαννίνων είναι της τάξης του 10%. Η συμφωνία μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Άρσεναλ καταλαβαίνει κανείς πως είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία των Ιωαννίνων. Σε ανακοίνωση που έκανε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, για την συγκεκριμένη μεταγραφή, τόνισε πως πλέον ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος είναι παίκτης της Άρσεναλ. Ακόμη, ευχήθηκε να συμβεί ότι καλύτερο στην καριέρα του παίκτη, η οποία όπως είπε αναμένεται να είναι λαμπρή, και δήλωσε πως θα τον στηρίζει πάντα. Τέλος, η ανακοίνωση έκλεισε με την φράση “Ζήσε το όνειρό σου Ντίνο”.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για την ιστορική αυτή μεταγραφή

Πέρα από τον Μαυροπάνο, παρελθόν αποτελεί, στοίχημα όχι με τον ίδιο ευχάριστο τρόπο, και ο Φόνσι Ναδάλες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα άφησε ελεύθερο τον Ισπανό παίκτη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης, και στην ανακοίνωση που έκανε η ΠΑΕ τόνισε, ότι, ο Ναδάλες δεν συμπεριφέρθηκε σωστά στην ομάδα με την οποία αγωνιζόταν τα τελευταία 3,5 χρόνια. Ο ΠΑΣ θεωρεί, ότι, ο Ισπανός παίκτης είχε αποφασίσει προ πολλού να αποχωρήσει από την ομάδα και για αυτό τον λόγο κατέθεσε προσφυγή. Τέλος, ο ΠΑΣ, θεωρεί ότι η συγκεκριμένη ενέργεια του παίκτη είναι καταδικαστέα.

Την Κυριακή με Αστέρα

Το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει και ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, τον Αστέρα Τρίπολης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα την διευθύνει ο κύριος Σκουλάς, από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας. Ο Σκουλάς θα έχει βοηθούς τους Ποντίκη, του συνδέσμου Πρέβεζας, και τον Μεϊντανά, από τον σύνδεσμο Αχαΐας.

Το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε τον ΠΑΣ στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς. Στην τελευταία του αναμέτρηση, η ομάδα των Ιωαννίνων, γνώρισε την ήττα, εκτός έδρας, από τον Ολυμπιακό με 1-0.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην έκτη θέση του πίνακα με 22 βαθμούς. Στην τελευταία της αναμέτρηση, η ομάδα της Τρίπολης, ήρθε “λευκή” ισοπαλία εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό.

Αφήστε μια απάντηση