ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε άλλες δύο μεταγραφές

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στοίχημα πως συνεχίζει το μεταγραφικό του ντεμαράζ, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων μετά την απόκτηση του Στέφανου Σιόντη ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τους Γιώργο Παμλίδη και Γιάννη Λουκίνα.

Η απόκτηση του Γιώργο Παμλίδη ανακοινώθηκε την Δευτέρα, με τον νεαρό άσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Παμλίδης είναι 24 ετών και κατάγεται από την Κατερίνη. Ο νεαρός άσος αγωνίζεται ως επιθετικός. Την τρέχουσα σεζόν, ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Κέρκυρα, με την οποία μέτρησε συνολικά 23 συμμετοχές, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα και μοιράζοντας μία ασίστ. Επειδή, ωστόσο η ομάδα της Κέρκυρας υποβιβάστηκε, ο νεαρός επιθετικός έμεινε ελεύθερος.

Κατά την παρουσίαση του Γιώργου Παμλίδη, με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε ότι ο νεαρός παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Ιωαννίνων για τα επόμενα τρία χρόνια και θα αγωνίζεται σε αυτή με τον αριθμό “14”.

Με τη σειρά του ο Παμλίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας, τον προπονητή και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος για την πρόταση συνεργασία που του προσέφεραν. Ακόμη, όπως τόνισε, νιώθει χαρούμενος από το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στον ΠΑΣ, ο οποίος αποτελεί ορόσημο για την χώρα. Από την πλευρά του θα προσπαθήσει για το καλύτερο και θα προσπαθήσει η νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣ για την απόκτηση του Παμλίδη

Όσον αφορά την απόκτηση του Γιάννη Λουκίνα, ο Έλληνας παίκτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΣ την Τετάρτη. Ο Λουκίνας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό “25”.

Ο Γιάννης Λουκίνας είναι 26 ετών και παίζει ως επιθετικός. Την τρέχουσα σεζόν, ο Λουκίνας αγωνιζόταν στον Καραϊσκάκη, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, με τον οποίο κατέγραψε 28 συμμετοχές και πέτυχε έντεκα τέρματα. Ο Έλληνας επιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή, στα Χανιά, στη Νίκη Βόλου, στον Φωκικό, στην Αγία Παρασκευή, στον Πανιώνιο και στην Καλλονή.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του ΠΑΣ, τόνισε ότι αποτελεί τιμή του που θα αγωνιστεί σε έναν τέτοιο σύλλογο και θέλει μπροστά στους οπαδούς της ομάδας να δείξει τον καλύτερό του εαυτό.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Λούκινα

Τέλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της τέταρτης καλοκαιρινής του μεταγραφής, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Ζαν Μπαπτίστ Λεό. Ο Λεό αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Πετράκη.

Ο Λέο την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται στον Κισσαμικό, ομάδα της Football League, με τον οποίο μετράει συνολικά 22 συμμετοχές, έχοντας πετύχει πέντε τέρματα, ενώ παράλληλα έχει μοιράσει επτά ασίστ. Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Κισσαμικό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και, όπως όλα δείχνου, θα αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή του ΠΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση