ΠΑΣ Γιάννινα: Στον Ατρόμητο ο Γαρουφαλιάς

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς. Το συμβόλαιό του με την ομάδα των Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε και ο ίδιος μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής του στο σύλλογο αποφάσισε να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Παρά το γεγονός ότι αρκετές ομάδες της Super League έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ο ίδιος πριν λίγες ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο, το οποίο είναι διάρκειας τριών ετών.

Κατά τη διάρκεια της τετραετούς παρουσίας του στον “Άγιαξ της Ηπείρου” ο Γαρουφαλιάς μέτρησε συνολικά 54 συμμετοχές και πέτυχε τρία γκολ.

Αρχικά, ο ίδιος με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΣ για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε στην ομάδα τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Έπειτα, σε δηλώσεις που έκανε ως παίκτης του Ατρομήτου, αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την ομάδα των Ιωαννίνων τονίζοντας ότι στα τέσσερα χρόνια που παρέμεινε στο σύλλογο πέρασε πολύ καλά και γνώρισε πολλούς ανθρώπους γεγονός που θα του είναι αρκετά χρήσιμο για το μέλλον.

Τα πρώτα του χρόνια στον ΠΑΣ ήταν τα πιο δύσκολα για τον ίδιο, καθώς τότε είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής λόγω του τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ακόμη, θεωρεί ότι αυτή η στιγμή ήταν η πιο κατάλληλη για να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς ο κύκλος του ολοκληρώθηκε και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αναζητούσε κάτι καινούργιο.

Επίσης, αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τους πρώην συμπαίκτες του και με τους ανθρώπους της ομάδας και τόνισε ότι είναι οι καλύτερες δυνατές και όταν τον φέρει ο δρόμος στα Γιάννενα σίγουρα θα τους συναντήσεις. Επιπλέον, τόνισε ότι ο κύριος Πετράκης τον βοήθησε αρκετά στο να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής, καθώς από την αρχή δούλεψε αρκετά μαζί του και για το λόγο αυτό ο ίδιος του χρωστάει πολλά. Σημαντικό ρόλο στη βελτίωσή του έπαιξε και ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Βασίλης Αλεξίου.

Κατά τη γνώμη του την περσινή σεζόν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ αδίκησαν τους εαυτούς τους, καθώς είχαν μία πολύ δυνατή ομάδα, όμως ήρθαν κάποια ατυχή αποτελέσματα, τα οποία ωστόσο έπρεπε να πάρουν προκειμένου να ανεβούν ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Θεωρεί ότι στοίχησαν στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών κάποιες νίκες σε κρίσιμα ματς που δεν ήρθαν.

Τέλος, θεωρεί ότι από τη στιγμή που ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει πιο γρήγορα από κάθε άλλη χρονιά, η πρώην πλέον του ομάδα είναι σε θέση να κυνηγήσει την πέμπτη θέση, η οποία οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αφήστε μια απάντηση