Με όλα του τα όπλα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Η διακοπή του πρωταθλήματος ανήκει στο παρελθόν και οι ομάδες ρίχνονται ξανά στη μάχη. Στην επανέναρξή του ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” το Λεβαδειακό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 17:15 ώρα Ελλάδος.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τη Λάρισα με σκορ 2-0. Η ομάδα των Ιωαννίνων θα στοιχημάτιζε κανείς πως το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται σε “καλό φεγγάρι” καθώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και έξι αγωνιστικές. Έτσι ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας του ΟΦΗ με σκορ 2-1. Ο σύλλογος της Βοιωτίας βρίσκεται στην 12 θέση του βαθμολογικού πίνακα με επτά πόντους.

Τον αγώνα της Κυριακής θα διαιτητεύσει ο κύριος Τζοβάρας από το σύνδεσμο Φθιώτιδας. Ο κύριος Τζοβάρας θα έχει βοηθούς τον Παλαμίδα από το σύνδεσμο Λακωνίας και τον Σαμοΐλη από το σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο Βρέσκας από την Πιερία.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένοι να αναστρέψουν το κλίμα που επικρατεί και η ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Ο τεχνικός του συλλόγου Γιάννης Πετράκης μετά από αρκετό καιρό μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς κανείς από αυτούς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Στην τελευταία προπόνηση του “Άγιαξ της Ηπείρου” κανονικά μέρος σε αυτή πήραν οι Μιχάλης Μπουκουβάλας, Σάντι Κρίζμαν και Αλέξανδρος Νικολιάς.

Όσον αφορά τον Μιχάλη Μπουκουβάλα, ο 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι του. Ο ίδιος έβγαλε το νάρθηκα που του είχε τοποθετηθεί και γυμνάστηκε κανονικά.

Επίσης ο Σάντι Κρίζμαν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο πόδι του και τον άφησε εκτός στο παιχνίδι εναντίον της Λάρισας. Ο 29χρονος Κροάτης επιθετικός ανέβασε ρυθμούς και προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Αλέξανδρο Νικολιά. Ο 24χρονος κεντρικός μέσος δεν αγωνίστηκε στο ματς με τη Λάρισα καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στο πόδι του. Ο ίδιος το άφησε πίσω του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του κυρίου Πετράκη.

Από εκεί και πέρα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας οι Γιάννης Μυστακίδης, Φάμπρι Κάστρο, Άντι Λίλα, Στέφανος Αθανασιάδης και Μίτε Τσικάρσκι ακολούθησαν για λόγους προφύλαξης ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο άπαντες, πλην του Τσικάρσκι που είναι τιμωρημένος, θα ανεβάσουν ρυθμό στην επόμενη προπόνηση και θα τεθούν στη διάθεση του κυρίου Πετράκη για το παιχνίδι που ακολουθεί.

Αφήστε μια απάντηση