Αμφίβολοι δύο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε νίκησε εντός έδρας τον Λεβαδειακό με σκορ 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στοίχημα πως ήταν ο Σάντι Κρίζμαν, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της συνάντησης. Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα των Ιωαννίνων βρέθηκε στη δωδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα πόντους.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον Άρη με σκορ 1-2. Η ομάδα από την Κρήτη βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς.

Διαιτητής του παιχνιδιού του Σαββάτου θα είναι ο κύριος Λάμπρου από το σύνδεσμο Εύβοιας. Ο κύριος Λάμπρου θα έχει βοηθούς τον Γιαννίκο από το σύνδεσμο Πειραιά και τον Καλαμπόκη από το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος θα είναι ο Γρατσάνης από τα Τρίκαλα και παρατηρητής ο Τικόγοζλου από τη Μακεδονία.

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σάντι Κρίζμαν και του Αλέξη Αποστολόπουλου.

Σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις του ΠΑΣ, τόσο ο Κρίζμαν όσο και ο Αποστολόπουλος αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον προσαγωγό τους και αποχώρησαν από αυτή. Η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον ΟΦΗ θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ωστόσο οι πιθανότητες να δώσουν το παρών σε αυτή θα στοιχηματίζαμε πως δεν είναι με το μέρος τους.

Επίσης ο προπονητής του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Γιάννης Πετράκης, είδε τον Βιντάλ για άλλη μία μέρα να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο πόδι του. Ο κύριος Πετράκης θα περιμένει τον Βιντάλ μέχρι τελευταία στιγμή αλλά δύσκολα ο τελευταίος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Από την άλλη ο κύριος Πετράκης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του καθώς κανείς από αυτούς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Σε περίπτωση που οι Κρίζμαν και Αποστολόπουλος δεν θα δώσουν το παρών τότε τη θέση τους αναμένεται να πάρουν οι Μυστακίδης και Μπουκουβάλας αντίστοιχα. Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι ίδιοι με αυτούς που ξεκίνησαν στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Στα της προπόνησης ο κύριος Πετράκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη ταχύτητα και την ενδυνάμωση. Επίσης έκανε ανάλυση του πως αγωνίζεται ο ΟΦΗ και το τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο διπλό.

Αφήστε μια απάντηση