ΠΑΣ Γιάννινα: Με δύο απόντες η προπόνηση

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” τον Πανιώνιο στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 17:15 ώρα Ελλάδος.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κύριος Παπαπέτρου από το σύνδεσμο Αθηνών. Ο Αθηναίος ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Νικολαΐδη από το σύνδεσμο Μακεδονίας και τον Κούλα από το σύνδεσμο Ξάνθης. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε την ήττα εκτός έδρας, αν και ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-0. Με την ήττα της αυτή, η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος εντός έδρας με τον Λεβαδειακό με σκορ 1-1. Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 πόντους.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου, εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Γιώργος Ξυδάς και Ένες Ντόλοβατς.

Η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς η θερμοκρασία ήταν αρκετά χαμηλή και το γήπεδο ολισθηρό. Αυτό είχε σαν συνέπεια τόσο ο Ξυδάς όσο και ο Ντόλοβατς να αποχωρήσουν από αυτή με προβλήματα μικροτραυματισμού και η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο στοιχηματίζουμε πως θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο τεχνικός του “Άγιαξ της Ηπείρου” Γιάννης Πετράκης θα αποφασίσει τελευταία στιγμή εάν αμφότερους θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας.

Από εκεί και πέρα το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Περιστερίδης, Λέο και Κάστρο, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι που έπεται.

Τέλος το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ έλυσε ο Άλεξ Κακούμπα. Η θητεία του στην ομάδα των Ιωαννίνων αποδείχθηκε σύντομη καθώς ο αριστερός μπακ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας. Ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας έπαιξε σε πέντε ματς του πρωταθλήματος χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Η λύση της συνεργασίας έγινε κοινή συναίνεση.

Αφήστε μια απάντηση