Ετοιμάζεται για το φιλικό με την Παναχαϊκή ο ΠΑΣ Γιάννινα

Όπως έγινε γνωστό δε θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο κάποια αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Super League 2, μιας και υπήρξε νέα αναβολή και επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τα τηλεοπτικά. Η παράταση θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο ΠΑΣ Γιάννινα δε θα έχει επίσημη υποχρέωση αυτή την εβδομάδα, οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν για τη διεξαγωγή μίας φιλικής αναμέτρησης προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου να μη χάσουν το ρυθμό τους.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” βρήκε αντίπαλο, μιας και ήρθε σε συμφωνία με την Παναχαϊκή για τη διεξαγωγή φιλικού. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 15:00 ώρα Ελλάδος. Το ματς θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρου του ΠΑΣ, στο ΠΕΑΚΙ, μιας και στους “Ζωσιμάδες” συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του χλοοτάπητα.

Έτσι δύο εβδομάδες μετά την πρώτη αγωνιστική, οι δύο σύλλογοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το παιχνίδι της Κυριακής. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε αναδειχθεί ισόπαλος εκτός έδρας με την Παναχαϊκή με σκορ 1-1. Το τέρμα για τους Γιαννιώτες είχε σημειώσει ο Αποστολόπουλος.

Μάλιστα το συγκεκριμένο φιλικό θα είναι το δεύτερο που θα δώσει ο ΠΑΣ αυτό το σαββατοκύριακο, μιας και μία ημέρα πριν τον αγώνα με την Παναχαϊκή θα τεθεί αντιμέτωπος με την Κέρκυρα.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” συνεχίζει την προετοιμασία του για τα φιλικά που έπονται, με τον τεχνικό της ομάδας, Αργύρη Γιαννίκη, να μην έχει στη διάθεσή του τους δύο μακροχρόνια τραυματίες Λάσα Σεργκελασβίλι και Χρήστο Ελευθεριάδη.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης είδε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του να προπονούνται κανονικά. Η προπόνηση περιελάμβανε αρχικά το καθιερωμένο ζέσταμα. Στη συνέχεια οι παίκτες του μετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν την τακτική, μέσα από παιχνίδια οκτώ εναντίον οκτώ. Έπειτα συμμετείχαν στα τελειώματα φάσεων. Στα τελειώματα δεν πήρε μέρος ο Κάστρο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο διπλό.

Αφήστε μια απάντηση